LAST CALL ! Din 21.10.2015, toți economiștii din sistemul public care nu dețin atestat SEC își vor pierde locul de muncă!

Ministerul Finanţelor Publice, prin Şcoala de finanţe publice şi vamă, organizează examen de atestare a cunoştinţelor dobândite în domeniul Sistemului european de conturi (SEC). Examenul de atestare va avea loc la sediul MFP din strada Apolodor nr. 17, sector 5, Bucureşti, în perioada 22 iunie – 23 iunie 2015, ora 10.00.

Centrul de Excelenta RCES, în parteneriat cu Universitatea Romano-Americana, vine in sprijinul tuturor economiștilor care doresc să sustină examenul pentru obținerea atestatului SEC în sesiunea din iunie 2015, organizând în data de 04.iunie.2015 

 CURS DE PREGATIRE S.E.C. – Lector principal: Dr. Ec. GHEORGHE GHERGHINA (detalii aici)

Conform art 19 pct b2) din Legea finantelor Publice 500/2002,  participarea la concursul pentru ocuparea postului de conducător al compartimentului financiar-contabil este condiţionată de deţinerea certificatului de atestare a cunoştinţelor dobândite în domeniul Sistemului European de Conturi (SEC), precum şi de cunoaşterea reglementărilor europene în domeniu; Dispozitia legala se aplica inclusiv conducătorilor de compartimente financiar-contabile aflaţi în funcţie. Termenul limita pentru obtinerea atestatului SEC este 21.10.2015, fiind prevazut de art III din Legea 270/2013.

Please follow and like us:
Facebook

Enjoy this articles? Please spread the word :)